VALIK VALLA OBJEKTE

Juuru Eduard Vilde Kool

Juuru Eduard Vilde Kooli hoone rekonstrueerimine ja sisustamine

 

28. novembril 2019 avati  Juuru Eduard Vilde Kooli  rekonstrueeritud hoone. Hoone rekonstrueerimine ja sisustamine sai teoks  tänu struktuurifondi ERDF toetusele „Koolivõrgu korrastamise käigus toimuva jätkusuutlike koolide kaasajastamise"  programmist, kus koordineerivaks asutuseks oli SA Innove.

Projekti eesmärgiks oli optimeeritud pinnakasutusega nüüdisaegsete õppetingimustega kooli loomine. Tööde käigus lammutati kooli juurdeehituse kolmas ja neljas korrus, rekonstrueeriti katus, fassaad, tehti sisetööd, avavahetused ning sisustati ruumid põhikooli vajadustele vastava inventari ning seadmetega.

Projekti kogumaksumus oli 1 836 340,22 eurot, millest toetus moodustas 698 526,47 eurot.

EL ja Eesti tuleviku heaks logod

pilt koolimajastFoto: Jaak Kadarik

pilt kooli koridorist vana ja uue hoone kohtumine
Fotod Jaak Kadarik

kooli raamatukogu
Foto Katrin Kruusimägi